Sådan indsamler og håndterer vi dine data

Den nye Persondataforordning er trådt i kraft den 25. maj 2018, og vi vil gerne orientere om, hvordan vi hos TMP indsamler og håndterer de data, som vi modtager fra kunder og interessenter.

Videregivelse af personoplysninger

Vi indsamler løbende oplysninger om navn, adresse, postnummer, mail, evt. interesse for vore produkter. Det sker i forbindelse med din egen henvendelse til os, vedrørende brochurebestilling, forespørgsler eller ordreaflæggelse.  Disse personoplysninger afgives aldrig til tredjepart.

I forbindelse med tilmelding til et event eller f.eks. prøvekørsel af vore modeller, bliver du, udover navn, adresse, tlf, og mail, bedt om at oplyser kørekort nummer.  Dette sker af hensyn til sikkerhed og forsikring,  Angiver du, at du er interesseret i nyhedsbrev, registreres navn, adresse, tlf.  og mail, mens resten slettes.  når eventet er afsluttet.  Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til en service er frivilligt.

Registrering af informationer
TMP behandler og gemmer alle ordremodtagelser, faktureringer, og dokumenter i al kontakt med virksomheder og privatkunder digitalt. TMP registrerer typisk følgende informationer om en virksomhed eller privat kunde:

  • Virksomhedsnavn og CVR-nummer, for private kunder, navn
  • Virksomhedens/ kundens  telefonnummer, adresse, postnummer og by
  • Virksomhedens kontaktpersons navn, mail og mobilnummer
  • Ved tilmelding til betaling via PBS Leverandørservice registreres virksomhedens registrerings og kontonummer.

Informationerne gemmes digitalt i lukket økonomisystem /CRM system, hvor  TMP`s  betroede administrative medarbejdere har adgang. De indsamlede informationer håndteres i henhold til Operatørens Databehandler-aftale.

De registrerede informationer har til formål at styre korrekt levering af ydelser, materialer og varer, samt korrekt registrering af kundebetalinger.

Der sker efterfølgende ingen dataoverførsel af personoplysninger for private.

For virksomheder sker en overførsel af CVR no og bankoplysninger, til NETs, ved tilmelding til PBS Leverandørservice.

Ønsker en kunde at se, hvilke data TMP har registeret om virksomheden, personen  eller kontaktpersonen, bedes kunden henvende sig til TMP på info@tmp.dk

TMP vil opbevare faktura og betalingsoplysninger oplysninger i henhold til gældende lovgivning og revisionskrav.

TMP nyhedsbrev
Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet accepterer man at modtage nyhedsmails fra TMP løbende. TMP gemmer navn og e-mail adresse i det til enhver tid benyttede nyhedsbrevs-system. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at sende mail til TMP eller ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” nederst i mailen med nyhedsbrevet.

Digital kontakt til TMP
Hvis du kontakter TMP digitalt (elektronisk formular eller mail) med spørgsmål, forslag eller lignende, skal du være bekendt med, at henvendelsen evt. videresendes til relevant medarbejder, der melder tilbage på henvendelsen.

Brug af billeder
TMP tager billeder i forbindelse med vore arrangementer. Dette kan være til brug for en nyhedsmail om arrangementet, til vores sociale medier, til pressemeddelelser, til TMP’s hjemmeside og forskelligt markedsføringsmateriale, etc. Der gøres opmærksom på, at der tages billeder i forbindelse med udmelding om arrangementet.

Hvis man som deltager ikke ønsker at optræde på disse billeder, kan man enten meddele dette i ved evt. tilmeldingen eller ved at henvende sig til TMP-medarbejder ved ankomst til arrangementet.

Ved bestilling på TMP´s webshop:
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.  I Internet Explorer kan det ske via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

 

Løbende ændringer i beskyttelse af personoplysninger
Den hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Hvis du er i tvivl!
Skulle du være i tvivl om noget efter at have læst ovenstående, er du altid meget velkommen til at kontakte os, for yderligere information, på:   info@tmp.dk  eller på tlf: 97740733

Nederst på formularen

 

Nederst på formularen

Indkøbskurv

Login